Acompanyem: tenim un ampli ventall de formacions en diferents formats per a facilitar l’ús de la creativitat en el seu aspectre més ampli, aplicada a la intervenció social per als processos d’empoderament personal i grupal.

Identifiquem: busquem persones, col·lectius, xarxes, en les que la creativitat pugui ser un “punt de palanca” per al canvi social que busquen;

Assessorem: fem córrer el nostre coneixement en forma de xerrades, tallers, facilitacions, auditories, assessories, per a identificar quin paper transformador por tenir la creativitat i des d’on es pot abordar.

Financem: tenim programes específics d’ajut econòmic per a fomentar la participació en activitats de qualitat amb persones i/o col·lectius en risc o en situació d’exclusió social.

Col·laborem: tenim clar que en aquesta tasca hi som molta gent i que ens hem de recolzar, donar-nos a conèixer, democratitzar coneixements, arribar entre totes allà on no arribaríem per separat.

Enxarxem: sabem que a vegades no només s’ha de col·laborar, també s’ha de cercar, s’ha de contactar, ens hem de trobar, crear espais comuns, llenguatges comuns, i s’ha de dinamitzar, gestionar, valorar, avaluar i repensar… i nosaltres també hi som.

css.php