Des d’Andruxai constatem que cal més recolzament per a propostes creatives que es qüestionen el món en què vivim, des de mirades al marge del que està establert. Per això una de les nostres vies d’acció cap a la transformació social és l’aposta per facilitar aquests processos obrint un espai que creiem que és idoni.

Som en plena natura, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, en una casa de fàcil accés i alhora on és senzill desconnectar del quotidià i reconnectar amb els espais naturals i tota la inspiració que ens brinden. Si busques on poder treballar en un projecte personal, un lloc on tenir tranquil·litat i temps de concentració per al desenvolupament d’un procés de creació, sigui un espectacle, un llibre, una instal·lació o el que et sorgeixi, contacta’ns per venir al Refugi.

Mas Franch té tres espais d’allotjament diferenciats:

*El Refugi, espai adequat per a les residències artístiques.

*Els dos apartaments de turisme rural (de fins a 6 i fins a 10 places).

*La Masia amb capacitat per a grups grans (20-50 persones), equipada amb cuina industrial i sales d’estar, per celebrar reunions, formacions, stages, festivals, etc.

El Refugi de Mas Franch és un espai fantàstic per a una residència artística. Està adequat com a vivenda temporal. És un apartament autònom, amb tot l’equipament necessari (sala, estufa, wc, cuina, nevera, utensilis, altell amb llit) i amb els serveis d’aigua, gas, electricitat i internet inclosos.

Infotmació pràctica:

*Oferim el refugi per un mínim d’una setmana i fins a tres mesos prorrogables.

*Lloguer de 300€/mes si es ve mínim un mes i fins a 2 persones, o 100€/setmana si es ve menys temps.

*Compromís de compartir d’alguna manera el procés que s’hi hagi desenvolupat, en el punt en el que estigui.

*És per a un màxim de 4 persones.

*Contactar amb nosaltres per preus per a més de 2 persones o per possibles opcions d’intercanvi per tasques de manteniment enlloc del lloguer.

*Si t’interessa, escriu a info@andruxai.org exposant el projecte que vols dur a terme i el període que tindries interès en venir.

Escriu a info@andruxai.org

T’esperem!

Descarrega el triptic informatiu http://www.andruxai.org/wp-content/uploads/2021/01/Triptic-Residència-2021.pdf.zip

css.php