Mas Franch

Benvingudes a Mas Franch! Des de fa més de deu anys Andruxai és responsable de Mas Franch, un bell lloc situat al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Són moltes mans les que han contribuït a fer possible aquest espai que s’ha creat per facilitar processos de transformació social a través de l’educació, la promoció de la sostenibilitat, la generació de trobades, l’intercanvi d’experiències, formacions en diferents àmbits i l’allotjament de grups grans (colònies, grups familiars, cursos, formacions, congressos, etc.)

Fins a l’any 2017, i per gairebé 10 anys, Mas Franch va ser un espai pensat, dissenyat i dirigit per la Cooperativa Mas Franch SCCL, qui al costat d’Andruxai van formar una aliança estratègica per tirar endavant el projecte. Durant tots aquests anys Andruxai s’ha involucrat de diferents maneres, ja sigui donant suport i aportant idees a la gestió de la cooperativa, participant i organitzant estades i cursos, becant alumnat amb dificultats econòmiques, ajustant la relació econòmica entre els dos projectes per fer-los viables o contribuïnt a implementar millores a la finca.

Avui, després del tancament de la cooperativa, Andruxai decideix continuar obrint les portes a la gent que ens han visitat des de fa anys i a la que encara no ens coneixen i volen gaudir d’aquest espai únic a la comarca.

Andruxai és una petita fundació sense ànim de lucre que creu en la creativitat per a la transformació social a través de projectes educatius i vivencials. Tots els diners recaptats amb els apartaments es dedica a la rehabilitació de la casa i als projectes socials relacionats.

La nostra casa està dividida en dos àmbits gestionats directament per Andruxai:

– dos apartaments de turisme rural i la casa gran, amb capacitat de fins a 60 persones.

Et convidem a seguir donant-li vida a Mas Franch!

Veïnat de St. Miquel de Pineda Nº8. CP 17174
St. Feliu de Pallerols. La Garrotxa. Girona
masfranchmf@gmail.com
http://www.andruxai.org/masfranch/
+34 632296096